Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

+ 1 пожежний MAN!

2024.03.21

       Ще один сучасний пожежний автомобіль MAN європейського зразка отримав Івано-Франківська. Його нам привезли з німецького міста Фульда!

       Автомобіль справді хороший. Простий у керуванні та надійний, каже пожежник-водій «Міської аварійно-рятувальної служби». І додає, що автомобілем буде легше керувати, а вся панель приборів продумана до дрібниць. Машина має великий бак на 5000 літрів води, має потужний мотор, який може видавати в хвилину 250 літрів води. Авто стане в допомозі для КП «МАРС»!

       «Це хороший для нас подарунок. Подарунок для нашої громади. Тому що ми бачимо кількість пожеж, навіть таких пожеж, які, на жаль, в нашій громаді збільшуються. Гасіння трави, гасіння господарських будівель. Площа громади зросла у 6,5 разів і, відповідно, нам потрібна гарна техніка. Ця техніка є дуже хороша, відповідна, по європейських стандартах, і дозволить нашій Муніципальній аварійно-рятувальній службі реагувати на всі виклики, які сьогодні є в громаді», - каже Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

       Раніше Івано-Франківськ та німецьке місто Фульда підписали угоду про співпрацю та взаємодопомогу. У межах цієї угоди муніципалітети співпрацюють у сферах освіти, медицини, соціальної політики та проєктної діяльності.