Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

$100 000 для 100 українських крафтових виробників

2022.04.28

    Маленькі крафтові виробники — супергерої війни. Ви підтримуєте українську економіку. Ви постачаєте товари першої необхідності заразом з маленькими приємностями українцям. Ви закохуєте іноземців в Україну та її культуру.

    Щоб українські подружжя і надалі пили ранкову каву з горнят локального виробництва. Гуцульські килими лежали поруч із камінами у французьких квартирах, а австралійські діти гралися конструкторами, виготовленими у Харкові.

    Made in UA Support Project — проєкт підтримки брендів, які залишилися в Україні й продовжують працювати.

  

    Хто може брати участь:

  • Виробники. Лампи, свічки, теплі светри — ви створюєте щось, що можна потримати в руках.
  • Українські. Ваше виробництво знаходиться в Україні й створює робочі місця в місті або селі.
  • Офіційні. У вас є ТОВ або ФОП другої чи третьої групи.

    Як отримати допомогу:

  • Заповніть заявку. Дедлайн — 10 травня. Розкажіть про своє виробництво та процеси під час війни: це займе не більш як пів години.
  • Дочекайтеся результатів. Результати будуть відомі вже 24 травня. Переможців оберуть партнери проєкту внутрішнім голосуванням.
  • Отримайте допомогу. Дотримуйте інструкцій, щоб отримати допомогу на свій рахунок. Ми надішлемо правила окремим листом.

    Яку допомогу можна отримати:

  • $1000 на розвиток. 100 виробників одержать гроші на евакуацію команди до іншого міста, розвиток виробництва та інші важливі інвестиції у часи війни від USAID КЕУ.
  • Промокоди на безкоштовну доставку. 11 виробників одержать промокоди на безкоштовну міжнародну доставку номіналом від 5 000 до 30 000 гривень від Укрпошти.
  • Індивідуальні консультації. 10 виробників одержать персоналізовані поради з трендів e-commerce у їхній ніші від Дія.Бізнес.

    Подати заявку можна за посиланням.

    Ініціаторами проєкту є: Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ)АТ «Укрпошта», Громадська Організація з фокусом на підтримці малого та середнього бізнесу в Україні TECHBUREAU, Національний проєкт з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.