Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Запрошуємо на подію про медичний бізнес зі Святославом та Катериною 22 вересня о 18:00

2022.09.19

      Вітання, друзі! Ми помітили, що події, які відбувались для спільноти цього тижня викликали неабиякий інтерес, тому ми продовжуємо запрошувати для вас цікавих спікерів та організовувати події з спеціалістами різних сфер. І уже 22 вересня о 18:00 (четвер) ми зустрінемось на події про медичний бізнес зі Святославом та Катериною.

      Святослав Балака - лікар з Харкова, який розвиває в Івано-Франківську новітню методику лікування онкології. Катерина Терещенко - бізнес-партнерка, що спеціалізується на немедичних питаннях в медицині (гранти; проєкти; юридичне супроводження; налаштування нових зв'язків та перемовини; робота в команді; маркетинг і т.д.).

      Запрошуємо вас стати частиною цієї події у просторі Люм'єр (вул.Михайла Грушевського, 3).

      Реєстрація обов'язкова: за посиланням  До зустрічі.

      Подія відбувається в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.