Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#ALTHERA 13 грудня в рамках проєкту «АЛЬТЕРА - Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» відбулася фінальна прес-конференція

2023.12.14

       13 грудня в рамках проєкту «АЛЬТЕРА - Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» відбулася фінальна прес-конференція присвячена досягненням та результатам проєкту у м. Бая-Маре повіту Марамуреш (Румунія).

       Під час заходу були підведені підсумки реалізації проєкту «АЛЬТЕРА - Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» (1HARD/4.1/37)

       Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за фінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.

       Головним результатом проєкту стало створення реабілітаційного центру альтернативної терапії в повіті Марамуреш, а також на базі КНП “Міська дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради”. Обидва центри будуть спеціалізуватися на реабілітації дітей, які мають захворювання опорно-рухового апарату та центральної нервової системи.

       Крім інфраструктурної складової (а саме - ремонту приміщень лікарні та закупівлі сучасного медичного обладнання) в рамках проєкту були проведені навчання для лікарів та обміни досвідом з румунськими колегами.

       Команда проєкту вдячна за співпрацю та підтримку румунським колегам з Consiliul Județean Maramureș та General Directorate of Social Assistance and Child Protection Maramures, всім учасникам та тим, хто був долучений до реалізації проєкту!

       Проєкт «Альтера – Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» (1HARD/4.1/37) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.