Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#ALTHERA Продовжується активна фаза ремонтних робіт в рамках впровадження проєкту

2022.11.21

      Продовжується активна фаза ремонтних робіт в рамках впровадження проєкту «АЛЬТЕРА – Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» у приміщеннях відділення альтернативної терапії КНП "Міська дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради".  

      Завдяки своєчасному застосуванню різних методів фізичної, медикаментозної, соціальної реабілітації можна ефективно боротися із руховими порушеннями у дітей із захворюваннями опорно-рухового апарату та центральної нервової системи. Тому, у межах проекту придбано та буде встановлено сучасне реабілітаційне обладнання для укомплектування відділення альтернативної терапії. 

      Проєкт «Альтера – Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» (1HARD/4.1/37) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020 та відіграватиме важливу роль у підвищенні якості життя дітей, які мають такі захворювання, та їх сімей.