Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#ALTHERA В рамках проєкту «АЛЬТЕРА - Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» відбулася підсумкова прес-конференція

2023.11.30

       В рамках проєкту «АЛЬТЕРА - Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» відбулася підсумкова прес-конференція присвячена досягненням та результатам проєкту.

       Головним результатом проєкту стало створення на базі КНП “Міська дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради” центру альтернативної медицини для дітей, які мають захворювання опорно-рухового апарату та центральної нервової системи.

       На конференції був присутній Виконавчий директор Управління транскордонного співробітництва Румунія-Україна Цезар Грозаву, який привітав команду проєкту з його успішним впровадженням.

       Проєкт «Альтера – Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» (1HARD/4.1/37) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.