Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#ALTHERA В рамках проєкту «АЛЬТЕРА - Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» відкрили оновлене та вдосконалене відділення реабілітації

2024.04.05

          Завдяки впровадженню міжнародного проєкту «Альтера» у межах транскордонної операційної програми «Румунія-Україна 2014-2020» за грантові кошти ЄС вдалося зробити ремонт та обладнати відділення реабілітації у Міській дитячій клінічній лікарні. У великій залі для реабілітації займатимуться дітки, які мають проблеми із опорно-руховим апаратом або порушеннями центральної нервової системи.

          Наявність сучасного обладнання та підготовленого в рамках обмінів досвіду і тренінгів медичного персоналу забезпечить кваліфіковану допомогу маленьким пацієнтам.

          Висловлюємо вдячність за підтримку нашим європейським партнерам.

          Проєкт «Альтера – Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» (1HARD/4.1/37) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.