Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Бізнес-понеділок з міським головою на підприємстві «Адамсон»!

2024.04.08

        Переможець Конкурсу підтримки інноваційного розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській міській територіальній громаді - «Інноваційні ваучери», що проводився у 2023 році та отримав ваучер за напрямком «Консалтинг».

        В рамках конкурсу ТОВ «Сервісна компанія «Адамсон» розроблено алгоритм формування файлу для автоматичного формування сертифiкату з енегроефективності ЄДЕССБ – головний функціонал, який дозволить автоматизувати процес реєстрації сертифікатів у ЄДЕССБ для користувачів ADAMSON NEX. І це, в свою чергу, пришвидшило процес створення сертифікату з енергетичної сертифікації будівлі і виключило ймовірність допустити помилку  енергоаудитором при внесенні даних у кабінеті енергоаудитора  у ЄДЕССБ.

        Товариство з обмеженою відповідальністю «Сервісна компанія «Адамсон» надає послуги з енергозбереження та енергоефективності з 2015 року та є одним із перших в Івано-Франківську та Україні.

        При проведенні енергетичних обстежень будівель експерти із енергозбереження та енергоефективності ТОВ «Сервісна компанія «Адамсон» застосовують всі діючі стандарти та норми України, які стосуються  галузі енергоефективності, сертифікації, проєктування,  відновлюваних джерел енергії, житлово-комунального господарства, будівельних норм та суміжних сфер. Наші спеціалісти пройшли навчання та атестацію в американському інституті ВРІ (Building Performance Institute) та підтвердили свою кваліфікацію експертів із енергозбереження та енергоефективності в акредитованих технічних ВНЗ України.

        Спеціалісти компанії отримали кваліфікаційні атестати, згідно яких працівники мають право проводити діяльність з:

- проведення аудиту енергетичної ефективності будівель;

- обстеження інженерних систем будівель;

- розробки та реєстрацію Сертифікатів енергетичної ефективності;

- архітектурного об’ємного проєктування;

- інженерно-будівельного проєктування в частині кошторисної документації.