Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#URBforDAN Відбувся воркшоп в рамках реалізації проєкту

2021.07.22

☘️ Сьогодні в рамках реалізації проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» в с. Колодіївка відбувся воркшоп із зацікавленими сторонами щодо обговорення плану розвитку території приміського лісу.

    Під час зустрічі були представлені:

  • Коротка презентація проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» (URBforDAN);
  • Попередні напрацювання по розробці інтегрованого багатофункціонального плану управління міськими та приміськими лісами.

    Робота в командах та спільне обговорення напрацювань учасниками заходу пройшли в дружній атмосфері,  цікаво та головне результативно.

    Проєкт «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» впроваджується у рамках Дунайської Транснаціональної Програми, що фінансується з фондів ЄС (ЄФРР та ІПВ та ЄІС). Відповідальним партнером за реалізацію заходів проєкту в м. Івано-Франківську є Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв'язків, туризму та промоції міста Івано-Франківської міської ради. Більш детальна інформація про проєкт на мікро сайті.