Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#DAPHNE Друга зустріч партнерів проєкту

2024.10.21

Друга зустріч партнерів проєкту.

16-17 жовтня у шведському місті Мальме відбулася друга зустріч партнерів проєкту DAPHNE - Декарбонізація охорони здоров’я в регіонах ЄС. Серед питань, що обговорювалися, були презентація передових технологій та кращих практик скандинавських країн для енергоефективності в системі охорони здоров'я, представлених консультативним партнером проєкту - Скандинавським центром сталої охорони здоров'я (Nordic Center for Sustainable Healthcare (NCSH), впровадження дорожньої карти з декарбонізації на прикладах партнерів з Бельгії та Ірландії. Також відбулося підбиття підсумків першого періоду проєкту, який завершився 30 вересня, і засідання Наглядового комітету проєкту. Представники кожного з партнерів виступили з презентаціями щодо своїх напрацювань в рамках I етапу проєкту - аналізу контексту енергоефективності закладів охорони здоров’я, а також обговорили виклики з якими вони зіткнулися при зборі даних та які можуть виникнути на наступних етапах проєкту. 17 жовтня також відбувся навчальний візит у науковий парк Medicon Village в місті Лунд, де партнери познайомилися з передовими технологіями та революційними рішеннями для опалення та охолодження будинків системою E.ON ectogrid™ | A revolutionary heating and cooling solution.

Проєкт «DAPHNE – Декарбонізація охорони здоров'я в регіонах ЄС» впроваджується в рамках Програми міжрегіонального співробітництва Interreg Europe, що фінансується Європейським Союзом. Відповідальність за зміст цієї публікації покладається виключно на її автора. Керівництво Програми Interreg Europe не несе відповідальності за будь-яку інформацію, що міститься в цій публікації.