Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#DAPHNE Заощаджуйте енергію в європейських лікарнях!

2024.08.16

#DAPHNE Заощаджуйте енергію в європейських лікарнях!

Івано-Франківськ є партнером міжнародної ініціативи, що має на меті декарбонізацію наших громадських закладів охорони здоров'я! Проєкт, який стартував навесні 2024 року, об'єднує зусилля дев'яти європейських країн: Бельгії, Греції, Ірландії, Італії, Польщі, Румунії, Сербії, Швеції та України. Ця чудова команда міжнародних партнерів зосереджена на спільному досвіді та обміні найкращими практиками задля створення стійких і ефективних лікарень по всій Європі.

Ми зможемо це зробити! Спільними зусиллями ми прагнемо заощадити енергію та фінанси, щоб перенаправити ресурси на краще обслуговування пацієнтів. Менше витрат на енергоносії – більше грошей на здоров'я населення!

Проект «Daphne» це більше, ніж просто економія енергії:

  • Використання найкращих практик для оптимізації ресурсів.
  • Впровадження інноваційних рішень для енергоефективності.
  • Спрямування зекономлених коштів на потреби пацієнтів.

Долучайтеся до ініціативи! Давайте разом зробимо крок до екологічно чистих та енергоефективних лікарень. Разом ми створимо краще майбутнє для наших лікарень!

__________

Проєкт «DAPHNE – Декарбонізація охорони здоров'я в регіонах ЄС» впроваджується в рамках Програми міжрегіонального співробітництва Interreg Europe, що фінансується Європейським Союзом. Відповідальність за зміст цієї публікації покладається виключно на її автора. Керівництво Програми Interreg Europe не несе відповідальності за будь-яку інформацію, що міститься в цій публікації.