Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Дизайн як бізнес - 22 вересня

2022.09.19
      Поговоримо про предметний дизайн та його бізнес-складову. Запрошуємо на подію-нетворкінг підприємців, виробників, представників бізнесу, архітекторів, які застосовують дизайн у своїй діяльності, продакт дизайнерів, які хочуть розвинути дизайн як бізнес та замовників, для яких цінність продукту полягає в успішній бізнес-моделі та якісному дизайні.
На події поговоримо про:
  • бізнес-моделі - як їх посилювати та як здобувати бізнес-компетенції, тобто як дійсно заробляти в сфері предметного дизайну
  • доступ до інфраструктури - просторів і лабораторій, для розробки нових якісних продуктів
  • культуру інтелектуальної власності на дизайн-продукт
      Подія об’єднає людей що працюють в сфері предметного дизайну на ринку Франківська та регіону. Це можливість для спільноти познайомитись, поділитись досвідом, успіхами та болями у сфері дизайну та виробництва. З фасилітацією Metalab та PPV Knowledge Networks розкриємо проблематику в галузі предметного дизайну та напрацюємо ряд рішень для стимулювання розвитку ринку предметного дизайну в місті та регіоні.
       
      Вхід вільний, реєстрація за посиланням.
      Більше деталей на сторінці події.
    
      Подія відбувається в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.