Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Діти вирушили на літнє оздоровлення до Польщі

2024.07.12

       Сорок дітей вирушили на літнє оздоровлення до польського міста Рибнік. Ця ініціатива надає можливість дітям, які переживають важкі часи, отримати позитивні враження та відпочити. Серед них – діти родин загиблих, зниклих безвісти, а також діти учасників бойових дій.

       Завдяки нашим містам-побратимам діти вже не перший рік мають можливість їздити на літнє оздоровлення до різних міст Європи. Найвіддаленіша поїздка планується до міста Брага в Португалії, а найближчі - до міст наших друзів у Польщі: Рибнік, Хшанів, а також до Ніредьгази в Угорщині.

      Важливо, що ця традиція продовжується і розширюється, залучаючи нові країни та міста. Подібні програми показують, наскільки важлива міжнародна співпраця та підтримка у складні часи.

      Ці поїздки сприяють не тільки фізичному оздоровленню дітей, але й розширенню їхнього світогляду та встановленню дружніх зв'язків з ровесниками з інших країн. Вони повертаються додому з новими знаннями, навичками та незабутніми враженнями.