Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Допомога з Італії

2022.09.22

    Друзів Івано-Франківська можна знайти у кожному куточку світу. Сьогодні до нас завітали представники міста Губбіо, Італія, та передали цінний гуманітарний вантаж. Асоціація "Gemmelaggi", яку очолює - Матільде Ло Гатто, організувала збір коштів та купівлю медичних засобів і ліків, а Асоціація "Mist - Il ponte", голова - Леся Королик-Бойко, подбала про передачу пакунків до Івано-Франківська та особисто вручила медикаменти начальниці управління охорони здоров’я Марії Бойко.

    Висловлюємо щирі слова подяки за надіслану допомогу, за вашу невтомну роботу. Триває сьомий місяць війни та завдяки нашим друзям і партнерам ми постійно відчуваємо підтримку і розуміємо, що у цій боротьбі ми не одні. Наразі ми активно співпрацюємо з італійським містом Губбіо та плануємо невдовзі підписати Угоду про партнерство. Дякуємо та сподіваємося на плідну співпрацю в майбутньому, яка буде результативною для обох наших міст.