Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

VІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум «Партнерство і Перспектива. Розумне і безпечне місто»

2021.10.22

    Відбувся VІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум «Партнерство і Перспектива. Розумне і безпечне місто» Головною ціллю Форуму стало вивчення досвіду реалізації програм SMART-City Safe-City в інших містах України та Європи, ознайомлення з можливостями що надають провідні інтегратори та фірми- виробники, продемонструвати потенціал міста в сфері безпеки та ознайомити з проєктом «Безпечне майбутнє» в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020.

    До участі у заході були запрошені керівники силових структур, представники провідних інтеграторів та фірм- виробників програм SMART-City Safe-City, делегації з наших міст-побратимів Бая-Маре (Румунія) та з Любліна (Польща), представники міжнародних фінансових інституцій, фондів, представники сфер бізнесу, освіти та медицини, народні депутати, очільники міст та областей, а також багато учасників взяли участь в он-лайн режимі. Дякуємо усім за участь!