Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#IFSynergy Головний партнер проєкту IFSynergy підписав грантовий договір!

2024.10.14

Головний партнер проєкту IFSynergy підписав грантовий договір!

Представниками підприємства водопостачання та водовідведення в Седльцях, Польща був підписаний грантовий договір проєкту IFSynergy – транскордонне співробітництво у сфері SMART-управління системами комунального водопостачання в Івано-Франківську та Седльцях

Основна мета IFSynergy – впровадження сучасних технологій для ефективного моніторингу та управління міськими системами водопостачання. Заходи проєкту включають:

- Модернізацію водоочисної станції в Седльцях та 40 водонасосних станцій в Івано-Франківську.

- Встановлення новітнього обладнання для контролю тиску, моніторингу та управління.

Цей проєкт програми Interreg NEXT Poland - Ukraine 2021-2027 стане важливим кроком на шляху до технологічної ефективності в управлінні міськими ресурсами!

https://pl-ua.eu/ua/news/3322

Проєкт “IFSynergy - транскордонне співробітництво в SMART-управлінні системами водопостачання в містах Сєдльці та Івано-Франківську” впроваджується в рамках програми Interreg Next Польща-Україна 2021-2027. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю її авторів і за жодних обставин не може розглядатися як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.