Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Завершився ІХ сезон безкоштовних екскурсій Івано-Франківськом!

2021.10.13

    Ось і завершився ІХ сезон безкоштовних екскурсій Івано-Франківськом! Цьогорічний сезон здивував учасників новими нестандартними та водночас цікавими екскурсіями.

    Серед них були автобусна екскурсія, велоекскурсія муралами нашого міста, гастромандрівка, театралізована екскурсія та екскурсія закуліссям франківського драмтеатру, вечірня екскурсія, а також відбулося дві іншомовних екскурсії – на польській та англійській мовах.

    Кожен з жителів та гостей нашого міста, що відвідували екскурсії зміг вибрати для себе ту, яка йому до душі. Як післясмак - залишилося багато цікавих фактів, захопливих невідомих раніше історій, трапунків, історичних фактів про відомих людей та визначні місця нашого міста.

    Хочемо висловити велику подяку за спільну організацію та плідну роботу IF Tourism Office Управлінню міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації. Також дякуємо всім екскурсоводам, які погодилися взяти участь у цьому сезоні та щиро ділилися зі слухачами своїми знаннями.

    Дякуємо всім, хто відвідував щонедільні екскурсії та проявив зацікавленість до нашого проєкту! До зустрічі у новому сезоні!!!