Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Івано-Франківські круасани в Китаї

2021.11.04

    Продукцію Івано-Франківської компанії «Лігос» було представлено на 18-тій виставці China-ASEAN, що відбувалася в нашому партнерському місті Наньніні в КНР.

    САЕХРО – це важливий щорічний проєкт співпраці, який реалізовується управлінням закордонних справ Наньніну на базі ресурсів Sister Cites Nanning.

    Участь місцевого товаровиробника стала чудовою можливістю представити українську продукцію громадянам, агентам та торговим компаніям Китаю. Втіленням багаторічного досвіду компанії є їхні легендарні круасани Лігос, саме цю продукцію в асортименті було представлено на виставці. Компанія Лігос впевнено завойовує рейтинги на міжнародному ринку харчової промисловості – експортує продукцію у 21-у країну світу, а завдяки участі у САЕХРО відкриваються нові перспективи співпраці з КНР.

    Виставковий стенд Івано-Франківська, який допомогли облаштувати наші колеги з Управління закордонних справ Наньніну в CAEXPO, мав великий успіх. Дизайн стенду, а також продукція завоювали популярність серед жителів Нанніну та учасників CAEXPO. Багато відвідувачів фотографувалися перед стендом Івано-Франківська, а продукція компанії «Лігос» рекламувалась на телеканалах у м. Наньнін.

    Нагадаємо, що Угоду про партнерську співпрацю між Івано-Франківськом та містом Наньнін Гуансі-Чжуанського автономного округу КНР було підписано 4 травня 2019 року.