Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#JCulter Запрошуємо на екскурсію рамках фестивлю єврейської культури

2022.12.14

     

     Уже завтра о 16:00 екскурсовод Туристично-інформаційний центр Івано-Франківськ в рамках фестивлю єврейської культури "Євреї Станіславова. Хто вони?" проведе екскурсію "Багато національний Станіславів".

     "Станіславів - це місто, де протягом усієї його історії переплітало долі багатьох людей та колорит багатьох народів…Українська працелюбність, польська шляхетність, вірменська кмітливість, єврейська ощадність та австрійська вишуканість відображені у архітектурі, стилі та культурі Івано-Франківська. Цікаво? Тоді долучайтесь до екскурсії та нашої ініціативи #ФРАНКІВСЬКЗІГРІВАЄВОЇНІВ.

     Чекаємо вас 15 грудня, о 16:00 біля Синагоги (вул. Стачених Націоналістів, 7)

     Нагадуємо, що екскурсії відбуваються за добровільною оплатою. В кінці мандрівки кожен зможе залишити суму, яку вважає за потрібне, а Туристично-інформаційний центр Івано-Франківськ в свою чергу за зібрані кошти закупить водонепроникні шкарпетки для військових Збройних Сил України.

     У випадку повітряної тривоги час екскурсії буде зміщено! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на сторінці!

     Проєкт "Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території" (JCulture) спрямований підвищити конкурентоспроможність на кордоні Європейського Союзу в районі міст Івано-Франківська та Сігет на принципах співпраці та добросусідства шляхом спільної туристичної капіталізації мультикультурної спадщина, виявлення, збереження та пропаганда єврейської спадщини як важливої частини місцевої історії. Проєкт передбачав ремонт водовідведення Синагоги, встановлення освітлення, 10 меморіальних дощок та створення «єврейського» туристичного маршруту.