Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#JCulture ФЕСТИВАЛЬ відбувся!

2022.12.19

           В Івано-Франківську відбувся Фестиваль єврейської культури «Євреї Станіславова. Хто вони?» в рамках імплементації проєкту «Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території».

           Під час фестивалю проходило багато цікавих активностей, а саме: фотовиставка про життя єврейської спільноти в Івано-Франківську, майстер-клас із розмальовування пряників для діток, перегляд фільму «Життя прекрасне», екскурсія містом за новим туристичним маршрутом, дегустування єврейських національних страв та інші. Також представили зовнішнє освітлення Синагоги, що фінансувалось в рамках проєкту.

           Дякуємо усім за участь та можливість проведення нашого заходу!

Проєкт "Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території" (JCulture)  впроваджується в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом.