Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#Part4CM Минулого тижня проєктна команда мала нагоду побувати в місті Ботошані (Румунія) в рамках реалізації проєкту

2023.04.13

           Минулого тижня проєктна команда мала нагоду побувати в місті Ботошані (Румунія) в рамках реалізації проєкту "RO-UA Partnership for Climate Change Mitigation".  Метою поїздки було відвідування щойно відкритого інноваційного центру науки "InnoSciPromo". Окрім того мали змогу завітати на прийом до мера міста Ботошані, поглянути зсередини на роботу модернізованого постачальника систем нагрівання води в Ботошані Modern Calor S.A., а також поділитись своїм досвідом встановлення зарядних станцій для електромобілів на сонячних панелях в Івано-Франківську.

           Поїздка видалась надзвичайно пізнавальною та  мотивуючою. Чекаємо нових надихаючих зустрічей та подальшої плідної співпраці!

           Проєкт «Партнерство Румунія-Україна для пом’якшення зміни клімату» фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі «Румунія-Україна 2014-2020» ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.