Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#JCulture В рамках імплементації проєкту відбулася комісія з найменування або перейменування об’єктів благоустрою

2022.12.02

      В рамках імплементації проєкту «Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території» відбулася комісія з найменування або перейменування об’єктів благоустрою, спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок щодо встановлення пам’ятних дошок.  

      Задля визначення місць та підготовки розгорнутої історичної інформації для наповнення пам’ятних дошок командою проєкту було здійснено ряд зустрічей та налагоджена тісна співпраця з істориками, краєзнавцями, екскурсоводами міста.

      Зовсім незабаром цими інформаційними дошками в нашому місті буде ознаковано новий туристичний маршрут, де отримаємо змогу проводити цікаві екскурсії для жителів та гостей Івано-Франківська.

      Проєкт «Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території» впроваджується в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом.