Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#JCulture В рамках впровадження проєкту розпочалася активна фаза ремонтних робіт

2022.09.05

      В рамках впровадження проєкту «Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території» (JCulture) розпочалася активна фаза ремонтних робіт по відновленню покрівлі даху та водовідведення у приміщенні Синагоги.

      Нагадаємо, що проєкт також передбачає встановлення зовнішнього освітлення Синагоги, 10-ти меморіальних дошок по місту та створення «єврейського» туристичного маршруту. Невдовзі всі активності будуть реалізовані. 

      Проєкт «Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території» впроваджується в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом.

      Відповідальним партнером за реалізацію заходів проєкту в м. Івано-Франківську є Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради.

      Стежте за активностями проєкту на нашій сторінці, попереду багато цікавого!