Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#JCulture Завершальна пресконференція в рамках проєкту

2023.05.25

           23 травня наші партнери з музею Марамуреша провели завершальну пресконференцію в рамках проєкту «Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території» (JCulture), у якій взяли участь представники проєктної команди з Івано-Франківська. Захід проводився в Меморіальному будинку Елі Візель - Музеї єврейської культури в Марамуреші, на відновлення та розширення експозиції якого була спрямована проєктна діяльність румунської сторони. 

          Проєктні менеджери з Сігету та Івано-Франківська розповіли про реалізацію та результати проєкту в обох містах, про вплив проєкту на збереження культурної спадщини та розвиток партнерських відносин між двома містами. Також учасники висловили вдячність за проведену спільну роботу та готовність до подальшої співпраці, зокрема в рамках спільних проєктів у межах програм транскордонного співробітництва.

         Проєкт "Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території" (JCulture)  впроваджується в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом. Відповідальним партнером за реалізацію заходів проєкту в м. Івано-Франківську є Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради.