Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#ALTHERA Відбулася стартова пресконфренція та робоча зустріч партнерів проєкту

2021.06.30

    В рамках впрвадження проєкту «Альтера – Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» (ALTHERA) Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 відбулася стартова пресконфренція та робоча зустріч партнерів.

    Під час зустрічі був представленей робочий проєкт Центру альтернативної терапії, який буде розташований на території Марамурешської повітової ради.

    Директор Департаменту Ігор Попадюк також доповів про плани на реконструкцію відділення альтернативної терапії Івано-Франківського комунального закладу "Міська дитяча клінічна лікарня" із застосуванням сучасного обладнання, яке обслуговуватимуть висококваліфіковані терапевти.
Проєкт «Альтера – Альтернативні терапії у Марамуреші та Івано-Франківську» (1HARD/4.1/37) впроваджується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за співфінансування Європейського Союзу ???????? ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.