Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Місцевий бренд одягу Framiore виборов можливість участі у міжнародній конференції в США

2022.01.26

Івано-Франківський бренд відповідального жіночого одягу Framiore, який має свій R&D центр та можливість самостійно задизайнити цей одяг став переможцем першого пітчу міжнародної конференції South by Southwest (SXSW), яка відбудеться в місті Остін, штат Техас. 

Цього року делегація України вперше візьме участь у конференції, що відбудеться в Техасі з 11 до 20 березня. За можливість взяти участь у конференції змагалися близько 60 зрілих стартапів. До фінального етапу відбору були запрошені 12 команд, з-поміж яких обрали 6 переможців, що поїдуть у США. 

SXSW – міжнародна конференція, що включає безліч треків, присвячених найважливішим досягненням у галузі технологій, інновацій, культури та інших напрямків. Захід також охоплює ряд музичних, кіно- і медіа фестивалів та конференцій, і проходить в середині березня в Остіні, Техас, США. Фестиваль проводиться з 1987 року. Подія збирає лідерів з усього світу для знайомств та обговорення актуальних проблем. Всього захід відвідує понад 70 000 людей, та близько 10 000 компаній. Серед гостей SXSW – Ілон Маск, Барак Обама, Марк К’юбан та інші.