Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Стимулюємо інноваційну економіку!

2023.06.09
        Два десятки переможців конкурсу підтримки малого та середнього бізнесу Івано-Франківська отримають фінансування на свої проекти!???????? А це до 60-ти тисяч гривень на втілення власних ідей, що допоможуть розвинути економіку міста????
        Нагадаю, на початку травня в Івано-Франківську стартував Конкурс підтримки інноваційного розвитку малого та середнього підприємництва. Бажаючі надіслали 57 заявок????, з них 20 стали переможцями☑️ В категорії “Маркетинг” - 10 переможців, “Консалтинг” - вісім та два переможці у категорії “Інновації”. Всі вони отримають спеціальні ваучери на фінансування ідей????
Щиро вітаю????:
➡️ФОП Гергелюк Наталія Тарасівна
➡️ФОП Євстігнєєва Ірина Ярославівна
➡️ФОП Ставнича Наталія Ігорівна
➡️ФОП Ісмаілова Анна Арсенівна
➡️ФОП Жаботинська Олена Володимирівна
➡️ФОП Побочій Владислав Тарасович
➡️ФОП Петрик Любов Олександрівна
➡️ФОП Іванов Денис Володимирович
➡️ФОП Звягінцева Інна Григорівна
➡️ФОП Селіванова Світлана Володимирівна
➡️ТОВ “Сервісна компанія Адамсон”
➡️ФОП Ходоровський Володимир Федорович
➡️ФОП Дорошенко Людмила Іванівна
➡️ТОВ "Фірма "Асклепій"
➡️ФОП Яськевич Борис Дмитрович
➡️ФОП Кондрин Марта Богданівна
➡️ФОП Шишкін Павло Сергійович
➡️ТОВ “Медичний центр “Здоров’я та краса”
➡️Приватне підприємство Спеціалізована Ремонтно-будівельна компанія "Техмонтаж"
➡️ФОП Радевич Володимир Іванович
       Нам дуже важливо сьогодні підтримувати малий та середній бізнес, який розвивається в Івано-Франківську. Адже не виключено, що цей стимул допоможе їм вирости. А великі компанії – це нові робочі місця????

 Конкурс підтримки інноваційного розвитку малого та середнього підприємництва у Івано-Франківській міській територіальній громаді відбувається в рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF) – підтримка нових кластерів інноваційної економічної діяльності в Івано-Франківську», який фінансується в межах програми «Мери за економічне зростання» Європейського Союзу. 

      Втілюють проєкт “Нова економіка Івано-Франківська” спільно Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр  Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.