Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Бізнес-нетворкінг: яким 2022 рік був для бізнесу

2022.12.14

      Вчора, 13 грудня, відбувся Бізнес-нетворкінг: яким 2022 рік був для бізнесу. Спільно з Бізнес-асоціацією Івано-Франківська, Міським виконавчим комітетом ми запросили представників бізнесу, компаній, міської влади, щоб обговорити минулий рік, поділитись здобутками та досягненнями та досвідом проходження бізнесом криз  в 2022 році.

      Світлана Криворучко, Ддректор Департаменту економічного розвитку міського виконавчого комітету поділилась результатами дослідження ринку бізнесу та економіки. Результати дослідження  свідчать про те, що незважаючи на всі випробування, економіка живе. Комунікаційна менеджерка проєкту “Нова економіка Івано-Франківська” Юлія Ляхович поділилась результатами реалізації проєкту протягом 2002 року.

      Віктор Вінтоняк член Бізнес Асоціації Івано-Франківська, познайомив нас з найголовнішими здобутками Асоціації за цей рік.

      Представники бізнесу під час панельної дискусії  розповіли, як працювали в нових умовах, які були складнощі та досягнення.

      Юлія Купава, підприємиця з Харкова, власниця бренду жіночого одягу “Wonder” поділилися історією порятунку бізнесу, та тим, яка адаптувалась команда в Івано-Франківській області.

      Наталія Пальчак, власниця крафтової сироварні, розповіла неймовірну історію отримання нагород на міжнародних виставках за свій продукт.

      Олег Дацко, голова “Прикарпатенерготрейд”, представник надзвичайно важливої зараз галузі, розповів про складнощі, і те, як усвідомлення важливості їхньої діяльності допомагає зібратись та робити свою роботу, незважаючи ні на що.

      Остап Павлюк, власник компанії-експортера Growness Group, своєю чергою також поділився, як у такий час виходить експортувати свою продукцію, та розповів свій секрет адаптації бізнесу до будь-яких умов: готовність, гнучкість, емоційна стійкість.

      Дякуємо всім спікерам за цікавий звіт, учасникам дискусії за їхні історії стійкості в 2022 році, і всім учасникам події за присутність, було дуже тепло та надихаюче. Бізнес продовжує працювати в економічному тилу!

      Подія проводилась спільно з Бізнес-асоціацією Івано-Франкіська (БАІФ) в рамках в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.