Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Бізнес-нетворкінг: яким 2022 рік був для бізнесу - 13 грудня

2022.12.09

  

      Запрошуємо власників, керівників, представників компаній, підприємців, як місцевих так і релокованих, під час бізнес-нетворкінгу порозмовляти про те, яким був цей рік для бізнесу. Очікуємо, що це буде розмова-рефлексія.

      Не зважаючи на складний час, бізнес продовжує працювати в економічному тилу та, за попередніми оцінками опитування, яке проводиться в рамках проекту “Нова економіка Івано-Франківська”, 78 % підприємців якщо потребують додаткового фінасування — потребують його на розвиток. Бізнес вижив, працює і працюватиме.

      Це буде підсумковий нетворкінг серії подій, які організовує Save Business Now в рамках проекту "Нова економіка Івано-Франківська" у 2022 році.

      Коли: 13 грудня (вівторок), 17.00-19.00

      Де: ресторан Fabbrica, вул. Вірменська, 1, 2 пов.

      Реєстрація обов'язкова та доступна за посиланням.

      Спікери:

      Під час події ми також запросимо представників бізнесу поділитись тим, яким для них був 2022 рік.

      Модеруватиме подію Галина Гривнак — засновниця та СЕО компанії Fin Impact.

      Подія відбувся рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.