Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Чергова Швидка бізнес-допомога відбулась минулої п’ятниці

2022.10.25

      Чергова Швидка бізнес-допомога відбулась минулої п’ятниці, 21 жовтня. 14 зареєстрованих компаній і підприємців, 23 консультації у шести експертів з різних тем.

      Питання, з якими працювали наші експерти цього разу: - як зрозуміти, на яку ґрантову програму подаватись? з чого почати пошук вдповідної програми - який із варіантів бізнес-плану підійде найкраще - як зрозуміти, яку техніку комунікації обрати для просування продукту - які особливості виходу на ринки Австрії, Німеччини, Франції з снековою групою товару - як мотивувати команду, ставити завдання? Які рекомендації з проведення співбесід - енергоефективність та енергоощадність виробництва Сфери бізнесу, з яких звертались підприємці: виробництво продуктів харчування, освіта, фармація, будівництво, організація відпочинку, енергофективні технології. Кілька учасників продовжать безкоштовні консультації з експертами у поглибленому 2-х годинному форматі.

      Швидка бізнес-допомога - це формат безкоштовних швидких консультацій для бізнесу, який допомогає швидко та концентровано отримати відповіді на питання зі специфічних тем, які цікавлять бізнес: маркетинг, бізнес-стратегія, комунікації, грантова діяльність, упарвління персоналом, тощо.

      Подія відбувається в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.