Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Де народжуються інновації: огляд наукових лабораторій Івано-Франківська

2023.08.16

       Проривні інновації часто починаються з наукових досліджень, які проводяться в науково-дослідницьких лабораторіях.  Лабораторії існують в різних галузях науки: гуманітарні, технічні, приватні, а також ті, що працюють на базах університетів. В лабораторіях починали свій шлях на ринок багато відомих сьогодні продуктів.

        Нещодавно команда проєкту Нова економіка Івано-Франківська проводила серію зустрічей з науковцями Івано-Франківських університетів: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Івано-Франківський національний медичний університет та Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника.

        Науковці поділились інформацією про те, які лабораторії працюють на базах університетів. Розпочинаємо серію публікацій про лабораторії, що працюють в Івано-Франківську. Інформація буде корисною для підприємців, представників стартапів, новаторів, які розроблять чи планують розробляти нові продукти, хочуть працювати в напрямку розробки нових матеріалів, чи потребують експертної консультації спеціалістів. 

        Дізнатись більше можна на сайті за посиланням!

        Втілюють проєкт “Нова економіка Івано-Франківська” спільно Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр  Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.