Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Гранти для бізнесу

2022.12.26

           Дякуємо всім учасникам, які відвідали в минулий четвер наш останній цього року тренінг «Гранти для бізнесу». Ним ми завершуємо серію  подій, організованих за підтримки проекту «Нова економіка Івано-Франківська». Тема грантового фінансування для бізнесу є актуальною, починаючи з 2014 року, відтоді підприємці почали знайомитись з грантовими програмами. А у 2022 році ще більше фондів надають грантову підтримку українським підприємцям, фінансування у 2023 році буде також суттєвим.

           Нам важливо було розповісти бізнесу більше про існуючі програми підтримки, про те, чому варто подаватись, шукати фокусні програми й дізнаватись особливості тих чи інших програм.

           Цей тренінг був рекордним за кількістю запитань! Дякуємо спікерці Людмилі Крижановській - керівниці напряму міжнародних партнерств та імпакту Промприлад.Реновація за цікавий і практичний виклад матеріалу.

           Тренінг відбувся в рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF) – підтримка нових кластерів інноваційної економічної діяльності в Івано-Франківську», який фінансується в межах програми «Мери за економічне зростання» Європейського Союзу.

Втілюють проект спільно: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.

           Захід відбувся рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.