Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Івано-Франківськ вдруге став центром інновацій!

2024.10.15

Івано-Франківськ знову став центром уваги для інноваторів та науковців – 10 та 11 жовтня тут відбулись Європейські дні досліджень та інновацій. Це вже друга така подія, що проходить у межах проєкту «Нова економіка Івано-Франківська» (NEF), який фінансується Європейським Союзом. Цього разу на захід зібралося близько сотні учасників, а додаткову підтримку забезпечила Програма розвитку ООН (ПРООН).

Фішкою цьогорічних Днів досліджень та інновацій стали спеціальні гостьові дні для представників бізнесу, архітекторів, інженерів, дизайнерів та громад. Вони мали змогу відвідати місто, познайомитися з його бізнес-екосистемою, а також взяти участь у тематичних подіях і нетворкінгу – ключовому елементі цієї події, що спрямована на встановлення нових зв’язків.

Цьогорічний форум також став своєрідним підсумком роботи проєкту NEF за останні 2,5 роки, в рамках якого команда активно працювала над розвитком місцевої інноваційної екосистеми. Одним з головних результатів цієї діяльності стало відкриття Центру розробок і продуктових дизайнів ПОЛЕ, де й відбувались основні заходи форуму. Спільнота, що сформувалась навколо проєкту, активно долучалась до подій, круглих столів та воркшопів.

Читайте більше про ключові моменти та спікерів події у матеріалі!