Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF ПОЛЕ для зростання інноваційних продуктів відкрито!

2024.07.15

12 липня в Івано-Франківську, за підтримки Європейського Союзу, відкрито Центр розробок і продуктового дизайну ПОЛЕ (Pole. growing products).

Pole. growing products – це поєднання науки, інженерії, винахідництва і виробництва. Тут розроблятимуться нові продукти, технології та матеріали, діятимуть навчальні програми, у т.ч. для перекваліфікації та терапії вразливих груп населення. Центр ПОЛЕ – це обладнані майстерні, R&D, лабораторії, офісні приміщення та подієвий простір. Велика мета – стати центром сучасного українського продуктового дизайну, ґрунтом для нових розробок та точкою тяжіння для професійної спільноти в Україні та закордоном.

Центр створює команда урбаністичної лабораторії MetaLab в межах проєкту «Нова економіка Івано-Франківська» (NEF) за фінансування Європейського Союзу.

Простір Центру - це три поверхи і більш як 1000 кв.м площі, наповненої різними майстернями та робочими просторами, зокрема це деревообробка, металообробка, кераміка, текстильна майстерня, 3D-друк, робототехніка / інженерія, мікробіологія. Це добре обладнані робочі зони, де можна розмістити розробку чи виготовлення свого продукту.

Тут, в різних майстернях, вже працюють резиденти.

Ділимося фото з відкриття

Детальніше тут