Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Проєкт “Нова економіка Івано-Франківська” за результатами конкурсу увійшов до Збірника історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”.

2024.02.05

       Проєкт “Нова економіка Івано-Франківська” за результатами конкурсу увійшов до Збірника історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”.

       Цей збірник створено, щоб показати успішну співпрацю громадського сектору, бізнесу та органів влади, їхні результативні практики комунікації та спільної роботи. У проєкті НЕФ влада, бізнес та громадський сектор на прикладі розвитку екосистеми інновацій в Івано-Франківську демонструють позитивний вплив проєкту на різні спільноти в місті: бізнес-середовище, наукова спільнота, спільнота інноваторів та розробників. Заходи проєкту впливають та впливатимуть у довготерміновій перспективі на економічну діяльність у місті.

       Партнерами НЕФ є Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV та платформа Тепле Місто. Кожен із партнерів відповідальний за окремий напрям роботи та спільно – за реалізацію НЕФ у цілому. Саме в спільній взаємопідсилюючій взаємодії організацій полягає успішність тих кроків та активностей, які вже реалізовані або будуть реалізовані в межах проєкту.

       Переглядайте історію НЕФ у збірнику за посиланням на сторінці 38.