Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Ще одну неймовірно цікаву подію - нетворкінг для підприємців ми провели минулого тижня

2023.02.27

     Ловіть фотозвіт — він передає атмосферу вечора. Проєкт “Нова економіка Івано-Франківська” протягом першого року діяльності підтримує кризовий центр Save Business Now, який допомагає місцевим та релокованим підприємцям. Тренінги, нетворкінги, експертні бізнес-консультації — все це доступно підприємцям за фінасування Європейським Союзом в межах програми.

     Спікерка події — Оксана Мельникович. Співзасновниця брендів косметики MOLA, SABEL, керуючий партнер бізнес-спільноти BOARD. Оксана поділилась досвідом створення продуктів за принципом аутсорсингу виробничих потужностей, її поради для підприємців ми зібрали у коротке резюме: Виробництво і просування бренду - це два різні бізнеси, завжди пам’ятайте про це. Перед створенням власного ідеального продукту пропишіть його характеристики: що це за продукт, де він виготовляється, в якій країні буде виготовлятись — які плюси чи мінуси кожного варіанту, яким буде склад продукту, як він буде виглядати.

     Знайдіть виробництва у цій ніші: перевірте сертифікацію, оцініть потужності, подивіться умови, в яких виготовляється продукція. Познайомтесь із власниками виробництва: будуйте комунікацію, хороші стосунки — це буде дуже корисним в подальшій співпраці та може допомогти у вирішенні критичних питань швидше та ефективніше.

     На виробництві звертайте увагу на деталі: з самого початку створення продукту ставте себе на місце клієнта, який хоче знати, в яких умовах виготовляється продукція. Розмістіть виробництво топових у продажах продуктів на 3-х і більше різних виробництвах — так ви зменшуєте ризики, які можуть бути пов’язані з відсутністю сировини, форс-мажором на заводі тощо. В учасників було дуже багато питань, на які вони отримали відповіді.

     Слідкуйте за нашими анонсами — далі більше і цікавіше! Подія відбулася в рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто .Зміст цієї публікації є виключно відповідальністю урбаністичної лабораторії METALAB та не обов’язково відображає точку зору Європейського Союзу.