Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Впізнаваність та довіра: персональний бренд як інструмент

2022.09.27

     Під такою назвою проходитиме наступний тренінг в рамках проекту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)».

     Дмитро Мельникович - експерт з персонального брендингу, підприємець, засновник та CEO агенції з цифрового маркетингу WOO COMPANY з 2014 року, ментор міжнародної бізнес-спільноти BOARD. На заході будемо говорити про : - канали комунікації; - чому важливо розповідати про себе та свою справу, експертизу; - з чого почати і які складові є важливими; - чому багато підписників - це не завжди добре.

     Попередня реєстрація за посиланням обов'язкова!

     Ця подія проводиться в рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.