Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Отож, цієї неділі вас чекатиме Олечка Зінько та Михайло Зінько, які познайомлять з Антикварня

2023.05.10

       Отож, цієї неділі вас чекатиме Олечка Зінько та Михайло Зінько, які познайомлять з Антикварня " ШпиндеL'.

      "Івано-Франківськ - старовинне місто з 361 річною історією, в якому переплелись шарм сучасної архітектури з величчю старовини. І безумовно, однією з родзинок міста, яку полюбляють містяни та гості міста є Антикварня «ШпиндеL’» – унікальний ресторан, в колекції якого зібрані старовинні речі та предмети інтер’єру. Але перш за все - це заклад харчування, де ви можете смачно поїсти в приємній домашній атмосфері.

      Аналогів подібного закладу немає в Україні, адже тут все просякнуте духом антикваріату. Інтер’єр закладу прикрашають тільки оригінальні антикварні речі: 62 годинники та 17 барометрів, найстаріша в Україні 100-річна барна стійка та касовий апарат National 1895 року, колекції старовинних картин, штопорів, дзвіночків, капелюшків та ще багато іншого."

      Чекаємо вас 14 травня (неділя), о 12:00 біля Туристично-інформаційний центр Івано-Франківськ  (Pатуша).

       У випадку повітряної тривоги час екскурсії буде зміщено! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на сторінці Visit.frankivsk!

      Нагадуємо, що екскурсії відбуваються за добровільною оплатою. В кінці мандрівки кожен зможе залишити суму, яку вважає за потрібне, а екскурсоводи в свою чергу частину цих коштів (мінімум 50% від суми) переведуть на допомогу ЗСУ чи підтримку тимчасово переміщених осіб.