Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Оздоровчі поїздки за кордон

2024.06.28

     П'ятнадцять дітей учасників бойових дій вирушили на оздоровлення до міста Брага в Португалії. Ця подорож знаменує початок літнього оздоровлення дітей за кордоном у наших містах-побратимах. Поїздка до Браги є найдальшою серед усіх, адже місто знаходиться на відстані понад 3500 кілометрів від Івано-Франківська. Проте, це наше місто-побратим, яке з великою радістю погодилося прийняти наших дітей на оздоровлення.

     Всі діти, які вирушили в цю подорож, є дітьми учасників бойових дій – ветеранів або діючих військовослужбовців. Закордонні поїздки організовуються для родин загиблих, зниклих безвісти, для дітей учасників бойових дій, а також для людей з інвалідністю внаслідок війни.

     Оздоровчі поїздки за кордон дають дітям можливість отримати нові враження, знайти нових друзів та побачити інші культури. Впевнені, що ця подорож залишить в серцях дітей незабутні спогади та стане чудовим стартом для нових пригод.