Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#Part4CM Проєктом передбачено встановлення зарядної станції для електромобілів із сонячними панелями

2022.12.07

            

           Встановлять сонячну зарядну станцію для електромобілів у Івано-Франківську на міжнародній платформі, яка створена для забезпечення діяльності оператора зарядних станцій на основі програмного забезпечення власної розробки. Основа технологій (GO TO-U) — це бронювання часу заряджання й максимально зручний сервіс для кінцевих користувачів, тобто власник електрокара може бути впевнений у зарядці на обраний час. Жодних черг для користувача.

           Переваги KeContact x-series KEBA P-30 x-series — станція нового покоління, що забезпечує дистанційне керування та може бути безпосередньо під'єднана до платформи GO TO-U. KEBA P-30 x-series оснащена протоколом OCPP та GSM модулем, що забезпечують бездротове підключення до центральної системи, моніторингу та білінгу зарядної станції. Захист та безпека зарядної станції KEBA сертифіковані виробниками електромобілів Nissan (EV Ready) та Renault (ZE Ready).

           Зарядки оснащені датчиками контролю надходження постійного струму, що захищає від ураження струмом та підвищує безпеку електромережі. Корпус зарядки водостійкий та забезпечує безперешкодне функціонування навіть у найсуворіших погодних умовах. Зарядна станція для електромобілів на сонячних панелях буде встановлена за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 128. Встановлення зарядної станції сприяє реалізації загальної мети проєкту — розвивати та підтримувати інноваційну співпрацю щодо пом'якшення змін клімату.

                     Проєкт «Партнерство Румунія-Україна для пом’якшення зміни клімату» фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі «Румунія-Україна 2014-2020» ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.