Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Перша в Україні навчальна платформа для соціальних підприємців

2021.07.16

   “Соціальне підприємництво — довга дистанція. І її краще долати зі знаннями та підтримкою”.
Навчання — запорука успіху для вашого соціального бізнесу. І для того, щоб воно було цікавим, корисним та дійсно допомогло запустити соціальний бізнес і змінити суспільство на краще, Українська соціальна академія запустила навчальну платформу https://siplatform.com.ua

   Це — єдиний в Україні майданчик, де соціальні підприємці, представники благодійних організацій, філантропи й активісти обмінюються досвідом. А ще отримують унікальні знання з соціального підприємництва!

   На платформі ви можете обрати зручний формат навчання особисто для вас:

  • онлайн-курси: корисні відеоуроки від експертів соціальної діяльності;
  • вебінари: живе спілкування з лекторами на актуальні теми та можливість отримати зворотний зв’язок;
  • історії: кейси випускників академії, що надихають та сприяють виникненню нових ідей.

   Серед інших зручностей платформи: тести для самоперевірки; збереження ваших нотаток в одному місці; платформа запам’ятає місце, де ви зупинилися. А ще доступ до неї є з будь-якого пристрою! 

5 нових курсів академії

   ДНК лідера

   Курс націлений допомогти священникам віднайти відповідні ресурси для активної постави лідера та керівника у веденні парафії та реалізації свого покликання як душпастиря.

Перейти до курсу: тут.

   Емоційне вигорання у соціальній активності

   Проходження цього курсу допоможе зберегти психічне здоров‘я працівників та кожному відчути себе комфортно та вмотивовано. Ця програма підійде для тих, хто веде активну громадську та соціальну діяльність, віддає багато часу служінню та волонтерству та працює у сфері соціального бізнесу. 

Перейти до курсу: тут.

   Християнське суспільне вчення

   На цьому курсі ми вивчаємо основні принципи християнського суспільного вчення та їх втілення у різних сферах суспільного життя: політиці, економіці, світі праці, у ставленні до навколишнього середовища та інших. 

Перейти до курсу: тут

   Бізнес-етика

   Мета курсу — познайомити учасників з етичними питаннями та дилемами, які мають місце в компанії, та запропонувати інструменти для прийняття етично правильних та ефективних бізнес-рішень.

Перейти до курсу: тут

   Соціальні інновації в сільській місцевості

   Цей курс про те, як створити соціальне підприємництво у селі та почати змінювати громаду. Після проходження програми ви отримаєте ефективний інструмент змін та пояснення того, як ним користуватись. 

Перейти до курсу: тут.

Ми впевнені, що вам є що показати цьому світу. Дозвольте собі ставити великі цілі, а навички та знання надамо ми. Для цього в нас є всі інструменти!