Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#DAPHNE Перша зустріч стейкхолдерів проєкту

2024.09.26

#DAPHNE Сьогодні, 26 вересня, відбулася перша зустріч стейкхолдерів проєкту “DAPHNE - Декарбонізація охорони здоров’я в регіонах ЄС”, присвячена обговоренню аспектів проведення контекстного аналізу щодо енергоефективності закладів охорони здоров’я Івано-Франківська.

Ключовим зацікавленим сторонам було представлено мету та цілі такого аналізу, інструменти енергетичної безпеки на підприємствах та в установах територіальних громад, а також управління енергією на місцевому рівні. Експерти з енергоефективності презентували ключові дані, акцентуючи увагу на створенні систем енергоменеджменту, їх впровадженні в комунальних підприємствах та важливості енергетичної безпеки для громад. У рамках проєкту буде здійснено аналіз енергоефективності будівель закладів охорони здоров'я громади, що уможливить детальний аналіз енергоспоживання та виявлення потенціалу для підвищення енергоефективності в майбутньому.

Проведена зустріч стала важливою платформою для початку спільної дискусії, обміну ідеями, налагодження співпраці та визначення пріоритетних напрямів дій для підвищення енергоефективності закладів охорони здоров’я міста. Проведений у рамках проєкту аналіз стане основою для майбутніх кроків з оптимізації енергоспоживання, що сприятиме сталому розвитку громади та дозволить спрямовувати заощаджені на енергоспоживанні кошти на лікування пацієнтів.

Проєкт «DAPHNE – Декарбонізація охорони здоров'я в регіонах ЄС» впроваджується в рамках Програми міжрегіонального співробітництва Interreg Europe, що фінансується Європейським Союзом. Відповідальність за зміст цієї публікації покладається виключно на її автора. Керівництво Програми Interreg Europe не несе відповідальності за будь-яку інформацію, що міститься в цій публікації.