Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

#NEF Персональний бренд як інструмент

2022.09.30

      Мабуть, кожному знайома ситуація: ви приймаєте рішення про те, щоб замовити послугу чи товар, керуючись рекомендаціями.

      Так само рекомендації працюють тоді, коли мова йде про персональний бренд.

      На події “Впізнаваність та довіра: персональний бренд як інструмент” Дмитро Мельникович розповів, чому розвивати персональний бренд - це важливо, та поділився сімома кроками з розвитку персонального бренду як інструменту впливу. 

      В цифрову епоху у кожного з’явився неймовірно впливовий інструмент - соціальні мережі, які є власними персональними медіа. І від того, як ви розвиваєте ці медіа, залежить ваша впізнаваність та те, як вас сприймають ваші підписники. 

      Часто люди відмовляються просувати свої сторінки в соцмережах в основному через страх та невпевненість, а також через те, що вони не бажають витрачати на це час. Але як тільки вони усвідомлюють, що розвиток персонального бренду допомагає збільшувати впізнаваність, рекомендації та, відповідно, доходи - вони розуміють, що в цьому є сенс, і з часом це стає звичкою.

      Багато хто думає, що мати персональний бренд - це бути блогером. Але це не зовсім так. Кожен з нас вже має персональний бренд, просто не завжди приділяємо цьому достатньо часу, особливо в цифрових каналах комунікації.

      Персональний бренд - це про довіру, експертність та вплив.

      Дякуємо учасникам за активну участь, запитання та інтерес до теми! Слідкуйте за нашими оновленнями, наступні цікаві події вже незабаром.

      Подія відбулась в рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (NEF)» — це  проєкт, який передбачає процес трансформації міста у конкурентоспроможний інноваційний економічний центр. Проект впроваджує консорціум партнерів: Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, інноваційний центр Promprylad.Renovation, урбаністична лабораторія METALAB, агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та платформа Тепле Місто.