Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Підписано меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Інститут Просвіти»

2024.07.12

      Директор Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради Ігор Попадюк підписав Меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Інститут Просвіти».

      Меморандум передбачає плідну співпрацю в рамках реалізації Проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI 4), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Мета Меморандуму — організація широкої співпраці між сторонами для покращення координації спільних дій і зусиль, обміну досвідом з іншими громадами задля покращення здатності органів місцевого самоврядування вирішувати місцеві проблеми та пріоритети.

      Основні напрямки співпраці включають організацію зустрічей та фокус-груп, проведення спільних робочих зустрічей, семінарів, конференцій та майстер-класів, взаємне запрошення фахівців з окремих питань, а також промо-інформаційну підтримку ініціатив.

      Сподіваємось на плідну співпрацю у майбутньому!