Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Презентація конкурсу для підтримки інноваційного розвитку підприємництва

2024.04.22
      В Івано-Франківську відбулася презентація конкурсу для підтримки інноваційного розвитку підприємництва, організований Департаментом інвестиційної політики міської ради. Цей конкурс пропонує креативним бізнесам шанс отримати фінансову підтримку до 100 000 гривень для реалізації інноваційних проектів в рамках ширшої ініціативи "Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни".
   
      Учасниками можуть бути суб'єкти мікропідприємництва, що діють у сфері креативної економіки міста. Проєкти можуть включати дослідження та розробки нових продуктів.

      Заявки приймаються з 18 квітня до 7 травня 2024 року. Не пропустіть можливість просунути ваш бізнес на новий рівень!
       Детальніше про умови участі та подачу документів можна знайти за посиланням.

       Конкурс проводиться Департаментом інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради в рамках проєктної ініціативи «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни» та виконується в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», що реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.