Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Продовжуємо проведення серії інтеграційних заходів для внутрішньо переміщених осіб

2022.11.23

      22 листопада відбулась чергова інтеграційна зустріч внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців в рамках Проекту «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» Програми «Польська Допомога».

      Зустріч пройшла у формі модерованих настільних ігор. Завдяки іграм вдалось заохотити людей працювати в команді, учасники могли ближче познайомитись одне з одним, налагодити комунікацію, проявити свої особисті лідерські навики. Дякуємо всім за активну участь та зацікавленість до настільних ігор!

      Запрошуємо долучатись до наступної гри, яка відбудеться вже завтра 24 листопада. Реєстраційна форма доступна за посиланням.

      Проект «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках співпраці для розвитку. Детальна інформація на сайті. Проект передбачає проведення 8 інтеграційних зустрічей та придбання побутового обладнання для місцевого колективного центру розміщення ВПО.