Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Продовжуємо проведення серії інтеграційних заходів для внутрішньо переміщених осіб

2022.12.05

          2 грудня провели чергову 6 зустріч для внутрішньо переміщених осіб в рамках Проекту «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» Програми «Польська Допомога». 

          Важливо, щоб люди, які вимушено переїхали до Івано-Франківська з міст, де ведуться бойові дії, відчували комфорт та безпеку, а також підтримку зі сторони містян. Одним з інструментів, що допомагають досягти бажаної цілі - є настільні ігри.

      Проект «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках співпраці для розвитку. Детальна інформація на сайті.