Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Проведено чергову інтеграційну зустріч внутрішньо переміщених осіб з місцевими мешканцями

2022.11.28

       24 листопада відбулась чергова інтеграційна зустріч внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців в рамках Програми «Польська Допомога».

      Захід пройшов в теплій та жвавій атмосфері, адже всі учасники були включені в гральний процес. Настільні ігри добре допомагають у навчанні, розвитку та поліпшенні соціальних та комунікативних навичок. Ігри сприяють покращенню пам'яті і когнітивних функцій, зниженню ризику психічних захворювань, зниження стресу, швидкій реакції і розв'язанню проблем, цілеспрямованості.

      Проект «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках співпраці для розвитку. Детальна інформація на сайті.

      Слідкуйте за анонсами та долучайтесь до гри!