Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Проведено чергову інтеграційну зустріч внутрішньо переміщених осіб з місцевими мешканцями

2022.12.09

     8 грудня відбулась чергова інтеграційна зустріч внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців в рамках Проекту «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» Програми «Польська Допомога».

      Зустріч пройшла у формі модерованих настільних ігор. Ігри відволікають від життєвої рутини, дозволяють поринути в новий незвичайний світ і незабутньо провести час. Завдяки іграм вдалось заохотити людей працювати в команді, учасники могли ближче познайомитись одне з одним, налагодити комунікацію, проявити свої особисті лідерські навики. Дякуємо всім за активну участь та зацікавленість до настільних ігор!

      Проект «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках співпраці для розвитку. Детальна інформація на сайті. Проект передбачає проведення 8 інтеграційних зустрічей та придбання побутового обладнання для місцевого колективного центру розміщення ВПО.