Департамент інвестиційної політики,
проєктів, міжнародних зв’язків,
туризму та промоцій міста
Івано-Франківської міської ради
Інновації Розвиток Інвестиції Туризм Бізнес Міжнародна співпраця ЄС Промоція Стратегія Ринок Торгівля Цінності Інтеграція Гранти Імідж Дипломатія Партнери Проєкти Можливості

Проведено інтеграційну зустріч внутрішньо переміщених осіб з місцевими мешканцями

2022.12.12

          10 грудня провели чергову зустріч для внутрішньо переміщених осіб в рамках Проекту «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» Програми «Польська Допомога». 

          Важливо, щоб люди, які вимушено переїхали до Івано-Франківська з міст, де ведуться бойові дії, відчували комфорт та безпеку, а також підтримку зі сторони містян. Одним з інструментів, що допомагають досягти бажаної цілі - є настільні ігри. Ігри допомагають розвинути логічні й розумові здібності, стимулювати критичне і просторове мислення - важливі аспекти розвитку мозку. Настільні ігри добре допомагають у навчанні, розвитку та поліпшенні соціальних та комунікативних навичок.

      Проект «Покращення умов проживання та інтеграції біженців з територій, що безпосередньо постраждали від російської агресії проти України, у центрах для внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській громаді» фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках співпраці для розвитку. Детальна інформація на сайті.